Home / Партии / ДПС / ЦС на ДПС избра Мустафа Карадайъ, Рушен Риза и Четин Казак начело на ДПС
ДПС

ЦС на ДПС избра Мустафа Карадайъ, Рушен Риза и Четин Казак начело на ДПС

ЦС на ДПС избра Мустафа Карадайъ, Рушен Риза и Четин Казак начело на ДПС
На 24.12.2015 г. на свое заседание Централният съвет на ДПС и ПГ на ДПС, в изпълнение на Устава на ДПС, приеха единодушно освобождаването на Лютви Местан като председател на ДПС, председател на Централния съвет, Централното оперативно бюро и Парламентарната група на ДПС. Лютви Местан беше отстранен от състава на ЦС, ЦОБ и ПГ и изключен като член на партията.
ЦС избра Председателски съвет, в състава на който влизат Мустафа Карадайъ, Рушен Риза и Четин Казак, които ще изпълняват функциите на председател на ДПС и съпредседатели на ПГ на ДПС.
Пресцентър: ДПС

Коментари

Коментара

ЦС на ДПС избра Мустафа Карадайъ, Рушен Риза и Четин Казак начело на ДПС На 24.12.2015 г. на свое заседание Централният съвет на ДПС и ПГ на ДПС, в изпълнение на Устава на ДПС, приеха единодушно освобождаването на Лютви Местан като председател на ДПС, председател на Централния съвет, Централното оперативно бюро и Парламентарната група на ДПС. Лютви Местан беше отстранен от състава на ЦС, ЦОБ и ПГ и изключен като член на партията. ЦС избра Председателски съвет, в състава на който влизат Мустафа Карадайъ, Рушен Риза и Четин Казак, които ще изпълняват функциите на председател на ДПС и съпредседатели на…

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published.