Home / Видео / Антони Тренчев: Нормално е РБ да има свой кандидат за президент
Антони Тренчев

Антони Тренчев: Нормално е РБ да има свой кандидат за президент

Антони Тренчев: Нормално е РБ да има свой кандидат за президент. Нормално е Реформаторският блок да има свой кандидат за президент, идеята за вътрешни избори с ГЕРБ ми се струва екзотична. Това коментира в предаването „Лице в лице“ по БТВ депутатът от Реформаторския блок Антони Тренчев.

Ние сме сериозен играч и сме дългосрочно на терена в държавата. Като суверенен субект трябва да се явяваме самостоятелно на избори. Нали нямате съмнения, че при вътрешни избори кандидат ще е този, който посочи г-н Борисов? По думите му подобно поведение ще направи РБ „пристроечна група” към ГЕРБ.

Пресцентър: grajdani.bg

Коментари

Коментара

Антони Тренчев: Нормално е РБ да има свой кандидат за президент. Нормално е Реформаторският блок да има свой кандидат за президент, идеята за вътрешни избори с ГЕРБ ми се струва екзотична. Това коментира в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от Реформаторския блок Антони Тренчев. Ние сме сериозен играч и сме дългосрочно на терена в държавата. Като суверенен субект трябва да се явяваме самостоятелно на избори. Нали нямате съмнения, че при вътрешни избори кандидат ще е този, който посочи г-н Борисов? По думите му подобно поведение ще направи РБ „пристроечна група” към ГЕРБ. Пресцентър: grajdani.bg

Review Overview

Оценка

Summary : Антони Тренчев: Нормално е РБ да има свой кандидат за президент

User Rating: 4.33 ( 2 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published.