Home / Видео / Бойко Борисов: Поздравявам колегите от ГЕРБ и всички, които работиха в кампанията

Бойко Борисов: Поздравявам колегите от ГЕРБ и всички, които работиха в кампанията

Бойко Борисов: Поздравявам колегите от ГЕРБ, които години наред работят в местната власт, общинските съветници и кметовете, които още на първи тур победиха. Заслужават адмирации, защото много се трудиха, както и всички, които работиха в кампанията.

Поздравявам и колегите от Реформаторския блок, Патриотичния фронт и АБВ, с които от тези резултати считам, че можем да продължим да управляваме достатъчно стабилно и с цялата си отговорност.

Представянето на БСП и ДПС е достатъчно силно, за което също ги поздравявам, заслужават да им обръщаме по-голямо внимание и да зачитаме техния глас като опозиция. Тези избори показаха, че по-добро не може да се сътвори в момента, просто трябва стабилно с разум и мъдрост да се опитаме да управляваме и занапред.

Пресцентър: gerb.bg

Коментари

Коментара

ойко Борисов: Поздравявам колегите от ГЕРБ, които години наред работят в местната власт, общинските съветници и кметовете, които още на първи тур победиха. Заслужават адмирации, защото много се трудиха, както и всички, които работиха в кампанията. Поздравявам и колегите от Реформаторския блок, Патриотичния фронт и АБВ, с които от тези резултати считам, че можем да продължим да управляваме достатъчно стабилно и с цялата си отговорност. Представянето на БСП и ДПС е достатъчно силно, за което също ги поздравявам, заслужават да им обръщаме по-голямо внимание и да зачитаме техния глас като опозиция. Тези избори показаха, че по-добро не може да се…

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published.