Home / Видео / Бойко Борисов: Явно, като не участвам пряко в една предизборна кампания, все едно няма кампания

Бойко Борисов: Явно, като не участвам пряко в една предизборна кампания, все едно няма кампания

Бойко Борисов: ГЕРБ води нормално своята предизборна кампания, Цветан Цветанов обикаля с целия ни екип. В сравнение с предишни кампании, когато постоянно получавахме покани за дебати в медиите, тази кампания е вяла. Оказа се, че активните партии на терена са много малко.
Почти всеки ден участвам в откриването на обекти из страната, които са планирани и започнати много преди изобщо да е ясна датата за предстоящите местни избори.

В четвъртък ще бъде готов нов участък от АМ „Струма“, а в петък ще бъде пуснат Лот1 на АМ „Марица“. Не можем постоянно да отлагаме заради избори и да не ги предоставим на хората. Ако Орешарски и Тройната коалиция не бяха спрели строежа на двете магистрали по време на своето управление, те щяха да бъдат открити още преди година.

Пресцентър: gerb.bg

Коментари

Коментара

ойко Борисов: ГЕРБ води нормално своята предизборна кампания, Цветан Цветанов обикаля с целия ни екип. В сравнение с предишни кампании, когато постоянно получавахме покани за дебати в медиите, тази кампания е вяла. Оказа се, че активните партии на терена са много малко. Почти всеки ден участвам в откриването на обекти из страната, които са планирани и започнати много преди изобщо да е ясна датата за предстоящите местни избори. В четвъртък ще бъде готов нов участък от АМ "Струма", а в петък ще бъде пуснат Лот1 на АМ "Марица". Не можем постоянно да отлагаме заради избори и да не ги предоставим…

Review Overview

User Rating: 4.6 ( 1 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published.