Кандидатът на ГЕРБ вини реформаторите за загубата в Сърница

f710044bf79a4b1f5d8b085e5e5d9711

С фойерверки в Сърница посрещнаха победата на Неби Бозов на изборите за кмет. Бозов прие поздравленията на хората още на улицата. В щаба нас ГЕРБ пък бяха омърлушени, но кандидатът им Мустафа Аликанов побърза да звънне на опонента си и да му честити победата, съобщава bTV. И тази сутрин двамата застанаха заедно пред камерата. Разликата между тях е от около 600 гласа. Бозов заяви, че тепърва предстои много работа в новата община, тъй като фактически тя трябва да бъде създадена. Много институции трябва да бъдат учредени или отделени от община Велинград.

Предстои и разделяне на собствеността. Новият кмет на най-младата община съобщи, че предстои и откриване на спешен център. „Искам да стисна ръката на новия кмет, да му честитя. Пожелавам му много успехи“, заяви от своя страна Мустафа Аликанов. Кандидатът на ГЕРБ смята, че причина за загубата му е слабата подкрепа на Реформаторския блок. „Тя и вчера не се усети“, каза той.

След 6 месеца в общината отново ще има местни избори, както и в цялата страна. Дали Аликанов ще се яви тогава още не е решено в ГЕРБ.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button