Home / Новини / Цецка Цачева: Обикновените работещи не могат да се сравняват с депутатите!!!!
Цецка Цачева

Цецка Цачева: Обикновените работещи не могат да се сравняват с депутатите!!!!

Огромен скандал се разгоря в парламента, а Цецка Цачева направи най-наглото изказване от последните дни. Всичко започна с искането на Георги Кадиев за по-дълга майчинска отпуска с 5 дни и искането на Велизар Енчев за по-малко почивни дни на депутатите.
Като отпор на двамата се яви първо Красимир Велчев от ГЕРБ. От позицията на работодател не било трябвало да се мисли за повече почивки и отпуски на работниците. Той дори нападна Велизар Енчев, че е човек без чест, щом иска да дискредитира депутатите. Енчев му отвърна обаче, че именно той е човекът без чест.
Хитът обаче беше изказване на Цецка Цачева, която застана зад съпартиеца си Велчев и като председател обидена заяви, че не може да сравняваме обикновения труд на хората с този на депутатите. Дори в почивните си дни те били работили по места.
Ах, Цецке, колко си нагла! И без почивен ден да работите в това пусто Народно Събрание, пак няма да свършите толкова работа като един нормален човек, който работи за частник. Нас ни гърчат за никакви при, а вие хем не работите много, хем получавате големи заплати, ами ще н се и подигравате. Видов ден ще дойде някой ден!

Източник: http://spodeli.eu/

Коментари

Коментара

Leave a Reply

Your email address will not be published.