Цецка Цачева: Политиците трябва да се настроят на честотата на проблемите на хората

До края на кампанията за 44-то Народно събрание в 120 секунди, втората в листата на ПП ГЕРБ за Плевен Цецка Цачева представя кратки и категорични отговори на актуални въпроси. Председателят на 41-то и 43-то Народно събрание споделя мнението си за хората, живота, социалното състояние на гражданите, битова престъпност и купуването на гласове.

Дарик Плевен: Успяват ли политиците да говорят на един език с хората днес?

Цецка Цачева: Не успяват. Дневният ред на гражданите е динамичен и не търпи отлагане. Политиците трябва да се настоят на честотата на проблемите на хората. Те са длъжни да да откликва на казусите адекватно и с разбиране. Или казано накратко: Народът иска – политиците изпълняват.

Дарик Плевен: Според вас в Плевенски избирателен район откриваме ли качествени кандидатури?

Цецка Цачева: Добре е да има такива представители от Плевен и областта в Народното събрание. Добре е те да са с опит, диалогични, с авторитет и преди всичко чисти. Като казвам чисти имам предвид без съмнения за корупционни сделки, закулисни договорки и арогантно облагодетелствани от присъствието си във властта. Плевенчани, пък и всички българи е крайно време да се освободят от моделите станали нарицателни в обществото. Само тогава политиците ще слушат народа. Обратното се нарича местен феодализъм и няма място в политиката. Категорична съм.

Дарик Плевен: Научихте ли за страховете на хората през тази кампания?

Цецка Цачева: Какво говорите? Познавам притесненията на моите съграждани до болка и не съм спирала да помагам с всички мои възможности. Ако някой си прави илюзията, че човек може сам да се справя с трудностите значи греши. Точно затова тези дни срещам толкова симпатия и добри думи от хора, на които съм помогнала както мога. Работа, здраве, деца, сигурност, доходи. Хората, животът, сега. Това искат плевенчани. Утре, вдругиден, някога в неопределеното време е късно. И ние като народни избранници трябва да действаме, не да мъдруваме излишно.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button