ЦИК обяви обществена поръчка за разяснителната кампания

Централната избирателна комисия (ЦИК) обяви обществена поръчка за избор на изпълнител за изготвяне аудио-визуални и дигитални материали за провеждане на разяснителната кампания за предстоящия вот. Максималната стойност на обществената поръчка е 50 000.

Откритата процедура цели изработването на пет 30 секундни видеоклипа с елементи на компютърна графика и анимация, както и за изработването на пет аудиоклипа, включително авторска музика или придобиване на авторски права по такава.

Изисква се и изработването на минимум четири аудиовизуални материала, информационни видеоклипове с игрален и графичен дизайн, заснети в студио с продължителност до 120 секунди с участие на говорителите на ЦИК, жестомимичен превод и текст титри, съдържание и визия в съответствие с изборният кодекс с правомощията, задълженията и отговорностите на ЦИК.

В тази част на поръчката посочените примерни теми са: гласуване извън страната, Covid мерки, гласуване на карантинирани и болни, начин на гласуване, избирателни списъци и информационен материал за младите хора.

Свързани статии

Back to top button